Pages

ANDA TERBEBAN HUTANG KAD KREDIT - INI JALAN PENYELESAIANNYA

EPP – EASY PAYMENT PLAN KAD KREDIT
( CARA UNTUK MENYELESAIKAN HUTANG CARD CREDIT DENGAN ANSURAN BULANAN YANG RENDAH, TIADA INTEREST( 0 % INTEREST) SETIAP BULAN.)

Tahukah anda, bahawa hutang kad credit boleh dibayar secara ansuran 1,2,3 tahun dengan 0% interest?
Walaupun anda ada hutang RM 10 Ribu .. anda masih boleh bayar minima payment = RM 50...
bank tidak akan call anda.... dan Nama anda bersih dengan syarikat kewangan.

Maklumat lanjut sila klik banner dibawah


Friday, January 21, 2011

Majlis Pernikahan Zaquan Adha & Ayu Raudhah – Piccalasso

Gambar eksklusif majlis pernikahan Zaquan Adha & Ayu Raudhah daripada team Piccalasso yang ditugaskan khas untuk membuat liputan kedua-dua pasangan selebriti sukan & drama. Dengan hanya sekali lafaz, Ayu Raudhah sah menjadi isteri kepada Zaquan Adha dengan disertai hantaran sebanyak 7 dulang & mas kahwin RM1,888.Gambar eksklusif majlis pernikahan Zaquan Adha & Ayu Raudhah daripada team Piccalasso yang ditugaskan khas untuk membuat liputan kedua-dua pasangan selebriti sukan & drama. Dengan hanya sekali lafaz, Ayu Raudhah sah menjadi isteri kepada Zaquan Adha dengan disertai hantaran sebanyak 7 dulang & mas kahwin RM1,888.

Team Piccalasso yang terdiri daripada 3 anak muda bernama Azizi Lee, Faizal Rahim & Mashelmy diberikan kepercayaan oleh pasangan pengantin ini untuk merakamkan detik manis perkahwinan mereka. Difahamkan, mereka amat serius ketika bekerja kerana ingin memberikan hasil yang terbaik kepada klien. Apa lagi, anda yang ingin berkahwin mungkin boleh menggunakan perkhidmatan mereka. Halakan kursor ke Piccalasso dan katakan hi kepada mereka!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Layan...